»
Bijuteria Quartz

Bijuteria Quartz

Bijuteria Quartz

Bijuteria Quartz
Str. Baba Novac, nr.14
+40-724-591-849


Aici veti gasi o colectie impresionanta de bijuterii lucrate cu o finete deosebita

Cere oferta

 
   
Introduceti codul din imagine:

 
 
 
   

Aici veti gasi o colectie impresionanta de bijuterii lucrate cu o finete deosebita . Colectia noastra cuprinde: verighete, inele de logodna, cercei, bratari fixe si mobile, lanturi, coliere, seturi, bratari de picior, etc, atat pentru femei si barbati cat si pentru copii. S.C. SAV RUBIN S.R.L. garanteaza ca fiecare piesa - bijuterie de aur pe care o veti cumpara indeplineste cele mai inalte standarde de calitate . Te invitam sa navighezi printre categoriile de bijuterii pentru a gasi bijuteria perfecta pentru tine!

Societatea noastra detine utilaje specifice, performante, pentru productia de bijuterii din aur la standardele Uniunii Europene.

Dezvoltam in permanenta tehnologii noi, in vederea productiei de bijuterii care sa acopere intreaga gama de gusturi si valori posibile. Suntem membri ai Patronatului Bijutierilor din Romania, afiliat la UGIR 1903.

Dispunem de diverse modele de bijuterii si lunar realizam o gama intreaga de modele noi, in conformitate cu cerintele pietii si la comanda speciala.

Realizam bijuterii din aur de 14K si 18K , aur galben si alb prin turnare si manual.

Avem magazine proprii de desfacere cu vanzare en-detail.
Executam verighete la comanda dupa modelul clientului.

Localizare:

Verghete si inele de logodna