»
Blog » Alegerea florilor pentru evenimente

Alegerea florilor pentru evenimente

Florile continua sa ramana acel element care confera o nota de eleganta aparte si distinctie evenimentului dvs, fie ca este vorba de o nunta, aniversare, botez sau un eveniment in cadrul companiei. Indiferent de tipul evenimentului dorit, aranjamente florale trebuie sa va reflecte stilul si sa se incadreze perfect in tema evenimentului.

Daca este vorba de o nunta sau de o petrecere in familie sau cu prietenii, odata stabilita locatia, trebuie alese culorile evenimentului, astfel incat sa reflecte tematica acestuia, dar si in functie de personalitatea si preferintele tale. Poti integra chiar si nuantele tale preferate in tematica acestuia insa inainte consulta o paleta de culori pentru a crea armonie intre ele. In functie de toate acestea, precum si de tinuta ce va fi purtata la eveniment, se poate trece la  alegerea florilor pentru buchetul de mireasa, daca e vorba de o nunta, dar si pentru decorarea locatiei.

Pentru ca fiecare eveniment este diferit, cel mai bun sfat bun in alegerea florilor pentru evenimente il poti  obtine de la un furnizor specializat, care iti poate oferi nu doar flori pentru evenimente, ci si consiliere in alegerea culorilor si florilor potrivite cu evenimentului  pana la realizarea aranjamentelor florale. 

Tot mai multe florarii ofera aceste servicii, la preturi rezonabile pentru servicii la pachet.
Inainte de a lua o decizie, consulta portofoliul acestora, vezi recomandarile facute de clienti si mergi pe experienta unor profesionisti in domeniu pentru reusita evenimentului tau.