»
Blog » Cum sa alegi tortul de nunta

Cum sa alegi tortul de nunta

In  pregatirea unei nunti, alegerea tortului implica nu doar emotii ci si multe indoieli. Tortul de nunta este acea piesa din puzzle-ul unui astfel de eveniment,  un element important si foarte asteptat care va incanta nu doar privirea ci si simturile.

Cu totii ne dorim ca nunta sa fie un eveniment cu rezonanta in sufletele invitatilor nostri si care sa aduca un start bun vietii in doi, de aceea de preocupam in detaliu ca fiecare amanunt in parte sa fie perfect.
Si daca toate etapele ce stau la baza organizarii unui astfel de eveniment au fost parcurse cu brio, incepand de la tinuta, pana la sala, flori, ambianta sau meniu, alegerea tortului de nunta este o decizie pe cat de simpla pare, pe atat de dificila de luat.

Ofertele cofetariilor care realizeaza  prajituri de nunta si torturi la comanda este tot mai variata. E dificil sa alegi din zeci sau sute de variante de forme, culori si compozitii. Pentru a  te asigura ca iei cea mai buna decizie, informeaza-te din timp in legatura cu aspectele ce tin de gust, design si textura, cauta din timp o cofetarie sau un cofetar priceput, cu experienta in realizarea de torturi de nunti, discuta cu el si mergi chiar si la o degustare, pentru a fi sigura ca vei avea tortul pe care ti-l doresti.

In alegerea prajiturii festive, nu uita sa tii cont de de tema si stilul nuntii. Poti opta pentru un tort simplu sau etajat, cu ornamente sau figurine specifice, sau comanda un tort de mireasa unic, asa cum l-ai visat, pentru tine dar care sa il imparti cu cei dragi.