»
Cluj Arena - Sala de conferinte

Cluj Arena - Sala de conferinte

Cluj Arena - Sala de conferinte

Cluj Arena - Sala de conferinte
Cluj-Napoca, Aleea Stadionului nr. 2, jud Cluj
0264-405668/669


Sala de conferinte a stadionului Cluj Arena, cu o capacitate de 220 locuri are pe laterale doua culoare care permit organizarea de Coffee Break sau care pot fi utilizate ca spatiu expozitional.

Cere oferta

 
   
Introduceti codul din imagine:

 
 
 
   

Oferta închiriere sala de conferinte

Sala de conferinte a stadionului Cluj Arena, cu o capacitate de 220 locuri are pe laterale doua culoare care permit organizarea de Coffee Break sau care pot fi utilizate ca spa?iu expozitional. Este prevazuta cu microfoane fixe la pupitru, dar si 2 microfoane wireless, videoproiector si lumina reglabila. Fiecare scaun este prevazut cu masuta.

Tarifele stabilite prin Consiliul de Administratie sunt urmatoarele: o ora - 300 lei, 4 ore - 700 lei iar pentru 8 ore - 1200 lei.

Oferta închiriere sala multifunctionala

La sala multifunctionala VIP aveti posibilitatea sa aranjati mesele si scaunele în functie de specificul evenimentului. Are si o terasa cu vedere spre gazon unde pot fi amplasate mese de cocktail si scaune înalte.

Tarifele stabilite prin Consiliul de Administratie pentru aceasta sala sunt urmatoarele: o ora - 500 lei, 4 ore - 1000 lei, 8 ore - 1500 lei.

Oferta închiriere sala loje VIP

Cluj Arena ofera spre închiriere lojele VIP, cu o capacitate de 300 de locuri ideale pentru întâlniri de business, petreceri, cocktailuri, workshopuri, aniversari, etc.

Tarifele stabilite prin Consiliul de Administratie pentru aceasta sala sunt urmatoarele: o ora -1000 lei, 4 ore - 2000 lei, 8 ore - 3000 lei.

Localizare:

Sala de conferinte