»
Cluj Events - DJ

Cluj Events - DJ

Cluj Events - DJ

Cluj Events - DJ
Cluj-Napoca
0749-057426


Pune distractia pe primul plan. Aceasta este cel mai important lucru de care ai nevoie ca totul sa iasa perfect.

Cere oferta

 
   
Introduceti codul din imagine:

 
 
 
   

DJ-ul:
Pune distractia pe primul plan. Aceasta este cel mai important lucru de care ai nevoie ca totul sa iasa perfect. Lasa amanuntele pe seama DJ-ului! Orice eveniment reusit, fie ca e vorba de nunta, botez, sau petrecere, depinde in mare masura de ambianta muzicala, de calitatea sunetului si de jocul de lumini

Lumini arhitecturale si lumini pentru ringul de dans:
Conceptul de lumini arhitecturale presupune iluminarea diferitelor elemente ale salii, coloane, pereti, tavan, intr-o culoare care sa completeze gama cromatica aleasa ca tema pentru eveniment. Acest efect se realizeaza cu ajutorul luminilor inteligente de tipul proiectoarelor led sau moving head-urilor, care permit controlarea culorilor, directiei si intensitati fascicolului de lumina cu ajutorul unui mixer. Aceasta tehnologie se poate regasi in cluburile cu pretentii, pe orice scena de concert sau in studiourile de televiziune.
Luminile mobile orientate catre ringul de dans se integreaza in combinatia coloristica a evenimentului, inducand, in acelasi timp, dinamica petrecerii. Jocurile de lumini Disco prin dinamica lor, energizeaza ringul de dans si intreaga petrecere.

Localizare:

DJ / Sonorizare / Lumini