»
Cofetaria Pralina

Cofetaria Pralina

Cofetaria Pralina

Cofetaria Pralina
Calea Baciului nr. 2-4, Cluj-Napoca
0264 444 140


Torturile si prajiturile noastre se bucura de aprecierea clientilor nostri atat la nunti, botezuri si alte ocazii speciale cat si atunci cand doriti sa savurati o prajitura in ambianta placuta a uneia dintre cofetariile Pralina. 

Cere oferta

 
   
Introduceti codul din imagine:

 
 
 
   

Maestrii nostri cofetari realizeaza zilnic pentru dumneavoastra combinatiile perfecte din cele mai bune ingrediente. Torturile si prajiturile noastre se bucura de aprecierea clientilor nostri atat la nunti, botezuri si alte ocazii speciale cat si atunci cand doriti sa savurati o prajitura in ambianta placuta a uneia dintre cofetariile Pralina. 
 
Laboratorul nostru de productie - laborator cofetarie Cluj este nou si complet dotat cu utilaje de ultima generatie, produse in Germania si Italia. De asemenea suntem prima facilitate de productie din Ardeal agreata sanitar-veterinar, amplasata ideal la marginal orasului Cluj Napoca, intr-o zona complet nepoluata, ce concentreaza facilitati de productie din industria alimentara (Napolact, Coca Cola, fabrici de biscuiti, morarit, etc). 
 
Siguranta alimentara si calitatea produselor este de cea mai mare importanta pentru noi, astfel incat inginerii nostri tehnologi monitorizeaza permanent starea de perfecta igiena si au grija sa foloseasca materii prime de la cei mai buni furnizori. Distributia o realizam cu flota proprie de masini refrigerate, cu inregistratoare de temperatura. In afara distributiei de torturi la comanda Cluj,prajituri Cluj Napoca si produse de patiserie Cluj prin magazine proprii, suntem si furnizor BILLA si PROFI pentru un numar de magazine din Ardeal si furnizor pentru trupele NATO.
 
De asemenea suntem furnizorii de produse specifice pentru un numar important de firme de catering si companii mari ce doresc sa aiba contracte directe cu noi.

Localizare:


View Pralina Cluj Napoca in a larger map

Cofetaria Pralina