»
MaCherie

MaCherie

MaCherie

MaCherie
Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 50 Ap. 1
0364 143 711, 0757 576 313


Ma Cherie ofera modele de rochii de mireasa spectaculoase si gratioase, create atat de variat, astfel încît nici o mireasa sa nu ramana dezamagita.

Cere oferta

 
   
Introduceti codul din imagine:

 
 
 
   

O femeie îndragostita este frumoasa, straluceste, vibreaza iar dragostea din sufletul ei vorbeste fara cuvinte despre momentul pe care l-a visat si l-a asteptat toata viata - ziua când va fi MIREASA. Este ziua in care doar tu contezi, toate privirile sunt atintite asupra ta, asupra rochiei de mireasa pe care o porti.

Ma Cherie ofera modele de rochii de mireasa spectaculoase si gratioase, create atat de variat, astfel încît nici o mireasa sa nu ramana dezamagita si sa-si gaseasca o rochie speciala pentru ceremonia solemna a casatoriei.

Fie ca esti o fire romantica sau fie ca iti place eleganta, stilul modern sau clasic, la salonul Ma Cherie vei  gasi o gama variata de modele de rochii de mirese, rochii de gala, rochii de seara, pantofi mireasa Cluj, voaluri si alte accesorii mireasa Cluj pentru evenimentul special din viata ta.

Salonul Ma Cherie, unic importator si distribuitor în România al casei de moda Mon Cheri USA, va pune la dispozitie colectii de exceptie precum Sophia Tolli, David Tutera sau Tony Bowls pentru rochii de mireasa Cluj si Tony Bowls, Montage, Kathy Hilton, Cameron Blake, Boutique, Social Occasion, Ivonne D sau Sophia Tolli Special Occasion pentru rochii de gala Cluj.

Localizare:

Salon rochii mireasa MaCherie