»
Sali Evenimente si Conferinte

Sali Evenimente Cluj - Sala  Conferinte Cluj Napoca

Furnizori

CITY Plaza - Sala de Evenimente
CITY Plaza va ofera locatia ideala pentru nunta perfecta: locatie ultra centrala cu parcare proprie, asistenta pe parcursul planificarii si derularii nuntii.
detalii »
Sunny Hill - Sala de conferinta
Cluj-Napoca este un important centru business. Tocmai de aceea Hotel Sunny HIll 4* ofera oaspetilor sai un centru business cu 5 sali de conferinta de capacitati diferite. 
detalii »
Sunny Hill - Sala de Evenimente
Restaurant  Sunny Hill Cluj, amplasat in inima padurii Faget la numai 2 km  de soseaua Europeana E-60, Cluj-Bucuresti si la numai cateva minute de Gradina Botanica-CLUJ si Centrul Istoric al orasului CLUJ -NAPOCA, va pune la dispozitie mai multe variante pentru nunta dumneavoastra. Sala de nunti Cluj dispune de instalatii de climatizare si sonorizare.
detalii »
City Plaza - Sala de conferinte
Centrul de conferinte dispune de 4 sali cu o capacitate totala de 440 locuri, beneficiind de cele mai noi dotari in domeniul organizarii de evenimente. 
detalii »
Cluj Arena - Sala de conferinte
Sala de conferinte a stadionului Cluj Arena, cu o capacitate de 220 locuri are pe laterale doua culoare care permit organizarea de Coffee Break sau care pot fi utilizate ca spatiu expozitional.
detalii »
Marion - Sala de Nunta
Salonul Marion dispune de o capacitate de 210 locuri, ideala  pentru organizarea unui eveniment special precum: nunta, botez, aniversari zile de nastere,etc
detalii »
Golden Tulip - Sala de Evenimente
O ambianta de caldura si lumina, detalii deosebite si un decor unic sunt doar cateva elemente ce vor transpune evenimentul dumneavoastra intr-o nunta memorabila.
detalii »
Coroana Transilvaniei - Sala de Evenimente
Organizam nunti, botezuri, revelioane, festivitati si petreceri private Cluj Napoca in cele mai bune conditii intr-un restaurant Cluj Napoca nou si incapator.
detalii »1